Kursanmälan

Innan du anmäler dig ber vi dig läsa igenom informationen nedan om anmälnings- och betalningsrutiner.

Altira har normalt två kursomgångar per termin. Höstterminens kurser startar i slutet av augusti och vårterminen i mitten av januari.

Utbudet av kurser varierar men normalt har vi alltid bugg steg 1 till 3 med 8 kurstillfällen. Vill du träna bugg mer självständigt finns olika parträningsalternativ att välja mellan.

Nybörjarkurser i Lindy Hop har vi vanligen en helg i mitten av höst/vårtermin. För dig som redan gått ett par kurser i Lindy Hop finns alternativet ”Torsdagsträning” som pågår under hela terminerna.

Vi har normalt en fortsättningskurs samt en teknikkurs i Modern Fox varje termin. För dig som är ny eller vill repetera grunder erbjuder vi vanligen en nybörjarkurs, en eller eller ett par gånger, per termin. Det finns även en träningstid för dig som vill öva modern fox på egen hand.

Obs! Om du har blivit antagen till en kurs så kan du gå en lägre nivå av samma typ för endast 100kr under samma kursomgång.  Skriv att du redan är antagen till en högre nivå i kommentarsfältet på din anmälan för den lägre nivån. (Gäller endast en rabatterad kurs av lägre nivå per omgång)
Erbjudandet gäller endast när kurserna går parallellt med varandra under samma kursomgång.

Träningsavgift
För dig som vill träna på egen hand utan ledare finns det möjlighet att anmäla sig till ”Träningsavgift…”. Den gäller för träning på schemalagd tid (aktiviteter med ”Träningstid” i titeln) samt för träning utanför schemalagd tid. Ta för vana att kontrollera kalendern som finns länkad på denna hemsida innan du kommer på icke schemalagd tid. Annars riskerar du att din tänkta träning krockar med andra aktiviteter. Vi uppskattar att du även gör en anmälan till de träningstider du utnyttjar eftersom den statistiken ligger till grund för planering av kommande termin.

Vill du bli medlem i Altira kan du bli det genom att klicka på följande länk Bli medlem i Altira och följa instruktionerna. 

Välkommen till Altira!