Socialdans

Tanken med dessa kvällar är att alla som vill, nybörjare eller du som har dansat i flera år, ska kunna komma upp och dansa tillsammans, träna på just det du anser är viktigt i din dans, ta en fika och umgås med varandra.

Socialdans tisdagar

Alla är välkomna att komma och dansa varje tisdag kväll kl. 19.30-21.30, med undantag för jul- och sommaruppehåll. Kvällen är helt gratis för alla, dvs. du behöver inte gå kurs eller vara medlem på Altira.

Första 45min dans i ring. Fokus på bugg men det kommer att läggas in några långsammare låtar lämpliga för slow bugg eller fox och är vill båda förare och följare dansa fox så är det helt ok att göra det.
Andra timmen social dans med uppbjudning. Låtlistorna kommer att göras med om vartannat två långsammare och två snabbare låtar. Fox eller bugg bestämmer paret själva som på socialdans.

Våra socialdanser på tisdagar är ett bra tillfälle att träna på det man lärt sig på kurserna, eller helt enkelt bara fortsätta dansa och ha roligt. Det finns möjlighet att köpa fika under kvällen. Kaffet är gratis.

Fox Friday

Är en social danskväll där alla är välkomna. Upplägget är en låtlista med musik anpassad för Fox. Håll utkik för kommande event på facebook.

Sundsvall Swing Friday – Lindy hop

Ungefär en gång i månaden, fredag kväll kl 20.00 till 22.00, arrangeras Sundsvall Swing Friday. Kom och dansa Lindy hop, Blues, Fox eller vad du nu önskar till swingmusik i blandat tempo. Allt som oftast kan vi erbjuda en Prova-på-lektion i Lindy hop mellan 19.00-20.00 som inledning till kvällen.

Mer detaljerad information om kommande Swing Fridays publiceras vanligen i den publika facebookgruppen Lindy Sundsvall.

WCS – West Coast Swing

WCS-kvällarna, är en social danskväll där alla är välkomna. Upplägget är en låtlista med musik anpassad för West Coast Swing. Håll utkik för kommande event på facebook.